چاپ این نوشته
مدیر آموزش انجمن علمی طب سنتی تشریح کرد

ویژگی‌های چهار هضم از منظر طب سنتی

مدیر آموزش انجمن علمی طب سنتی ایران گفت: آگاهی بیمار از چگونگی این هضم‌ها و ارائه شرح حال مناسب از مواد زائد و دفعی هر هضم، می‌تواند یاری گر پزشک در تشخیص درست بیماری‌ها و درمان آنها باشد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مبارکه نا، مریم ایران زاد اصل اظهار داشت: همان گونه که می‌دانید غذا از لحظه ای که وارد دهان می‌شود تا زمانی که بتواند بخشی از اعضای بدن شود و جایگزین مواد و انرژی از دست رفته بدن شود، چهار هضم را می‌گذراند که عبارتند از  هضم معدی، هضم کبدی، هضم عروقی و هضم عضوی.

به گفته وی اگر پزشک در شرح حال و معاینه، به این تشخیص برسد که در این مراحل اختلال وجود دارد، باید پیش و در حین درمان چاقی، به رفع آنها بپردازد.

مدیر آموزش انجمن علمی طب سنتی ایران بیان داشت: آگاهی بیمار از چگونگی این هضم‌ها و ارائه شرح حال مناسب از مواد زائد و دفعی هر هضم، می‌تواند یاری گر پزشک در تشخیص درست بیماری‌ها و درمان آنها باشد.

انتهای پیام/ تسنیم

telegram

Go to TOP